Αθήνα, 16°C
Αθήνα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
17.4° 14.6°
1 BF
80%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.3° 14.6°
3 BF
83%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.7° 15.0°
3 BF
79%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
11.9° 11.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
12°C
11.9° 11.9°
0 BF
87%
Βέροια
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
2 BF
80%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
11.4° 11.4°
0 BF
94%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.6° 15.6°
1 BF
87%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
15.2° 13.8°
2 BF
99%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.0° 14.9°
1 BF
74%
Ερμούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.0° 16.0°
1 BF
75%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
16°C
16.2° 16.2°
1 BF
78%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
16°C
16.4° 16.4°
2 BF
51%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
14°C
13.9° 13.9°
0 BF
100%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
17°C
18.4° 17.2°
0 BF
75%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
4 BF
77%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
15.0° 13.8°
2 BF
76%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
14°C
14.3° 14.3°
2 BF
82%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.8° 15.8°
2 BF
84%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
11.3° 11.3°
1 BF
94%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Μαθαίνω ότι ετοιμάζουν σποτ με τον Σαμαρά σε ελικόπτερο, αλλά καθότι απόμειναν τρεις και σήμερα, προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν το μοντάζ και μάλλον θα το δείξουν το απόβραδο της Κυριακής σε ζωντανή σύνδεση

Ρεκλάμα

Σαλοί οι διαφημιστές έχουν ξεσαλώσει μες στο καταχείμωνο. Την ψυλλιάστηκαν πως κάποιοι αναχωρούν διά παντός κι άλλοι καταφθάνουν δριμύτεροι και μας μπάφιασαν με τα μέσα συγκοινωνίας. Εβαλαν τον καημένο τον Καμμένο σε σιδηρόδρομο και σε αερόπλανο τον Μπένι που μπαίνει δεν μπαίνει στην άτρακτο λόγω άφθονων κυβικών και στη Βουλή λόγω πενιχρών ποσοστών. Ο μικρός, ο Τσιπράκος ντε, δεν χρειάζεται μεταφορέα. Με τη φόρα που 'χει πάρει, πάει φισέκι Αθήνα - Βερολίνο με τα ποδάρια και επιστρέφει άπραγος σε χρόνο ντετέ. Μαθαίνω ότι ετοιμάζουν σποτ με τον Σαμαρά σε ελικόπτερο, αλλά καθότι απόμειναν τρεις και σήμερα, προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν το μοντάζ και μάλλον θα το δείξουν το απόβραδο της Κυριακής σε ζωντανή σύνδεση.

Πώς και πώς περίμεναν τις εκλογές οι χριστιανοί να κάνουν καμιά γερή αρπαχτή απ' τις ρεκλάμες και βάλθηκε να τους το βγάλει απ' τη μύτη ο Αντωνάκης. Τους τοποθετεί απ' τον φούρνο στην κατάψυξη και τανάπαλιν. Τους βάζει να γυρίσουν τις περιπέτειες του Μικρού Νικόλα α λα ελληνικά, όστις διασκεδάζει με τα φιλαράκια του σε λαϊκή αλάνα της Ηρώδου Αττικού κλοτσώντας το τόπι, έως ότου εμφανίζεται ο καραμπουζουκλής Καλαματιανός και τους εξηγεί πώς θα πάρει ο διάολος και θα σηκώσει τους πατεράδες, τις μανάδες, τον παππού, τη γιαγιά, ακόμα και τους ίδιους. Το ξενέρωμα στον δρόμο με τις λεύκες, δηλαδή.

Ο,τι μπορούσαν το 'καναν οι άνθρωποι. Με τέτοιο ελεεινό σενάριο, εμπνεύσεως Συγγρού, δεν μπορούσαν να γίνουν θαύματα. Κουτσά στραβά αξιοπρεπές βγήκε το βιντεάκι, έφαγε και το τρολάρισμα της αρκούδας, πράγμα που παρουσίασαν ως απότοκο επιτυχίας κι έμειναν ευχαριστημένοι απαξάπαντες. Το δεύτερο φιλμ, όμως, αποδείχτηκε σκέτη τραγωδία. Περιγράφει τάχα μου τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τίτλους εφημερίδων. Η εγκυρότητα μας μάρανε τρομάρα μας.

Τρομολαγνική μουσική να παθαίνουν σύγκρυο τα κόκαλα του Χίτσκοκ. «Ναυάγιο στη διαπραγμάτευση», να σηκώνεσαι απ' τον καναπέ. «Δεν έπιασε η μπλόφα», να τρέχεις τρέμοντας προς το παράθυρο. «Χάθηκε η δόση των 7,2 δισ.», να κατεβάζεις τα παντζούρια. «Πρόβλημα ρευστότητας, άδεια ταμεία, κούρεμα καταθέσεων», να σφραγίζεις τις κουρτίνες. «Εβδομάδα παθών, στάση πληρωμών, τέλος επιδοτήσεων», να διπλομανταλώνεις τις πόρτες. «Ρεκόρ ακυρώσεων στον τουρισμό, δεν καταβλήθηκαν οι συντάξεις, κλειστές οι τράπεζες», να σου κόβονται τα ήπατα. «Βενζίνη τέρμα, ελλείψεις στα φάρμακα, εθνικό λουκέτο», να παθαίνεις συγκοπή. Οι φωστήρες της Νου Δου προσπαθούν να κοψοχολιάσουν τα γερόντια, πάνω κάτω το 40% των εκλογέων πά' να πει, αγναντεύοντας με το κιάλι κάνα ψηφαλάκι. Αλλά τζίφος. Απ' το φοβερό καρδιόκομμα δεν ξαναβγαίνει κανείς τους απ' το σπίτι.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρεκλάμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας