Θορυβήθηκε πολύ ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την εν ψυχρώ δολοφονία του ηγετικού στελέχους της Greek Mafia Γιώργου Μοσχούρη, γνωστού ως «θαμνάκια», μέρα μεσημέρι στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι.
Θορυβήθηκε και παίρνει αμέσως δραστικές αποφάσεις που θα τις ανακοινώσει πρωί-πρωί στον ΣΚΑΪ. Δεν μπορεί να γίνονται δολοφονίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στο Χαλάνδρι, και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να παραμένει άπραγο και αμέτοχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα ανακοινώσει αύριο απαγόρευση συναυλιών στο Χαλάνδρι και μένει να δούμε αν το μέτρο θα επεκταθεί και στο Παπάγου. Στο Χαλάνδρι υπάρχει το θεατράκι της Ρεματιάς και στου Παπάγου υπάρχει το γνωστό άντρο ανομίας, «Κηποθέατρο Παπάγου».
Τέλος οι συναυλίες κι εκεί, μετά την απαγόρευση στα Εξάρχεια. Ακολουθούν και άλλες περιοχές.
Παρακαλούνται οι μαφιόζοι –αν γίνεται– να μην σκοτώνονται σε μέρη που πραγματοποιούνται φεστιβάλ, γιατί ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν θα αφήσει συναυλία για συναυλία. Και αλήθεια για να έχουμε καλό ρώτημα, πόσο απέχει το θέατρο του Λυκαβηττού από την Παπανικολή; Το Μέγαρο Μουσικής πόσο, επίσης;
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας