Ποινικη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων για το αιματηρό επεισόδιο χθες έξω από το Εφετείο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά με μαχαίρι ένας 24χρονος.
Συγκεκριμένα σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για τα εξής αδικήματα:
- Απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού
- Παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία
- Παράβαση αθλητικού νόμου που αφορά σε διακεκριμένη οπλοκατοχή
- Διακεκριμένη διατάραξη κοινής ειρήνης
Μετά την άσκηση της δίωξης, οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τις απολογίες τους.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας