Μετά το άσπρο που έγινε μαύρο στα ΜΜΕ και στα χείλη υπουργών και συνδικαλιστών, μετά την κωλοτούμπα, τα εγχειρίδια του FBI και τις αστυνομικές έρευνες που είχαν στόχο και το συζυγοκτόνο, ξαφνικά το «απεχθές» τέρας απέκτησε πρόσωπο.
Αντί για τους αιμοδιψείς Αλβανους ή τους αδίστακτους ληστές, τους αλλοδαπούς φονιάδες που αφειδώς κατέκλυσαν μέσω «διαρροών» τα ΜΜΕ, το τέρας έγινε ο 32χρονος πιλότος, ο σύζυγος, ο πατέρας, με τους γονείς που μιλούν γι αυτόν τόσο ανθρώπινα κλπ.
Πόση ακόμα υποκρισία, μισαλλοδοξία και ξενοφοβία θα ταίσουν τους πολίτες τα ευυπόληπτα ΜΜΕ της ενημέρωσης;
Τώρα χωρίς ντροπή επιμετρούν στα κανάλια την προβλεπόμενη ποινή απλά και μόνο για να προπαγανδίσουν ξανά ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο «φταίχτης» που συνέταξε το νέο Ποινικό Κώδικα προσβάλλοντας τους επιστήμονες ενός ευρύτερου πολιτικού φάσματος που τον συνέταξαν και πού ήθελαν- σε αντίθεση με τους αρμόδιους υπουργούς της ΝΔ - να γίνει και η Ελλάδα ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου με σύγχρονο και αποτελεσματικό ποινικό σύστημα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας