Υλικά που θα χρειαστούμε:
500 γραμμ. καθαρισμένα ροδάκινα
350 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
100 γραμμ. ζάχαρη
χυμό μισού λεμονιού
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα ροδάκινα. Τα ζυγίζουμε και τα βάζουμε σε μούλτι ή τα διαλύουμε με ραβδομπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε να τα πολτοποιούμε μέχρι να έχουμε ομοιογενές μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μπολ με καπάκι και το βάζουμε για δύο ώρες στην κατάψυξη.
Το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε αυτή τη φορά με μίξερ χειρός να αφρατέψει. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες δύο φορές ανά δύο ώρες. Ετσι το παγωτό θα γίνει λείο και κρεμώδες. Το αφήνουμε να παγώσει 4-5 ώρες πριν το σερβίρουμε.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας