Υλικά που θα χρειαστούμε:
200 γραμμ. φασόλια λευκά
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ντομάτα
3 πιπεριές (κόκκινη, πράσινη, κίτρινη)
ελιές
αλάτι, πιπέρι
● Για το ντρέσινγκ:
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλιά μουστάρδα
2-3 κουταλιές ξίδι βαλσαμικό
πιπέρι
Μουλιάζουμε τα λευκά φασόλια από το προηγούμενο βράδυ και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, προσέχοντας να μη σκάσουν και διαλύονται. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε σαλατιέρα μαζί με τα φασόλια κονσέρβας.
Κόβουμε σε κύβους την ντομάτα και τις πιπεριές και τα προσθέτουμε. Ρίχνουμε τις ελιές, αλάτι και πιπέρι. Χτυπάμε σε σέικερ όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα. Την ανακατεύουμε και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να δέσουν οι γεύσεις.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας