Ελεύθερος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε σήμερα ο 50χρονος νοσηλευτής που κατηγορείται για βιασμό 23χρονης στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, του επιβλήθηκε ως όρος η εμφάνιση δύο φορές το μήνα στην Αστυνομία, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και επιπλέον πρέπει να καταβάλει χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ.
Σε βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.
Χθες, μέσα απ' την εκπομπή Live News του Mega μια γυναίκα κατήγγειλε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη νύφη της και ότι η αντίδραση εργαζομένων στο νοσοκομείο όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί ήταν «ρε, πάλι τα ίδια;».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας