Αθήνα, 16°C
Αθήνα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.9° 13.8°
0 BF
82%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
17.3° 13.6°
2 BF
84%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.1° 15.0°
2 BF
73%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.9° 10.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
12.5° 12.5°
1 BF
86%
Βέροια
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
82%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
1 BF
100%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.1° 15.1°
1 BF
88%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.7° 13.8°
1 BF
99%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
15.5° 14.9°
2 BF
70%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
15°C
15.0° 15.0°
2 BF
80%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.7° 15.7°
1 BF
79%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
15°C
15.3° 15.3°
2 BF
53%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
89%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
17°C
17.2° 15.1°
0 BF
78%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.7° 16.8°
3 BF
84%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
12°C
13.8° 11.8°
0 BF
87%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.4° 14.4°
2 BF
83%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.6° 15.6°
2 BF
84%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.7° 10.7°
1 BF
94%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Κακοποίηση
Σύλληψη για ενδοοιογενειακή βία στο Ρέθυμνο | φωτογραφία 102736578 © Anton Skavronskiy | Dreamstime.com

Στον ανακριτή ο νταής 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στη Λάρισα

Τι υποστηρίζει ο επιχειρηματίας για τον ξυλοδαρμό της 43χρονης • Παραμένει στο νοσοκομείο το θύμα • Συγκλονίζουν τα λόγια της για το εφιαλτικό περιστατικό.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 52χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τον άγριο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του την περασμένη Πέμπτη στη Λάρισα.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και δεν ήξερε τι έκανε, όμως τα στοιχεία από τις έρευνες και οι μαρτυρίες είναι αποκαλυπτικές για τη βαναυσότητα της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι η 43χρονη αστυνομικός νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τα πλευρά και την κοιλιά. Το θύμα μίλησε στην ΕΡΤ για τον εφιάλτη στα χέρια του επιχειρηματία αναφέροντας «μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο.

Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Ο ξυλοδαρμός της φέρεται να είχε διάρκεια περισσότερο από μια ώρα, ενώ το θύμα χρειάστηκε ανάταξη στο νοσοκομείο προκειμένου να επανέλθει στη ζωή.

Ανατριχιαστικές και οι δηλώσεις του αδελφού της ο οποίος έκανε λόγο για ένα «σπίτι σφαγείο, γεμάτο αίματα». 

«Μου είπε “Νίκο με σκότωσε“. Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, από κάτω το νοικιάζει μια φίλη της. Άκουσε “βοήθεια με σκοτώνει”, τότε κάλεσε και την Αστυνομία. Όλο το σπίτι αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία, θα τη σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο, δε ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό. Δε γνωρίζεται το κορίτσι», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον ανακριτή ο νταής 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στη Λάρισα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας