Αθήνα, 16°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
16°C
16.3° 14.0°
0 BF
81%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.8° 13.7°
1 BF
83%
Πάτρα
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
16.6° 14.0°
2 BF
82%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
9.9° 9.9°
0 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
8°C
7.9° 7.9°
0 BF
93%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
81%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
0 BF
100%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
14.0° 14.0°
2 BF
93%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.4° 13.6°
2 BF
99%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.3° 11.9°
1 BF
71%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
15°C
15.0° 15.0°
2 BF
80%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
15.2° 15.2°
2 BF
81%
Κεφαλονιά
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.3° 15.3°
1 BF
57%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
14.4° 14.4°
0 BF
91%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
14°C
14.5° 14.5°
1 BF
74%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.1° 16.8°
3 BF
82%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
14°C
14.4° 13.8°
2 BF
94%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
15°C
14.9° 14.9°
2 BF
78%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
14°C
14.5° 14.5°
2 BF
86%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.2° 10.2°
2 BF
95%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Dreamstime.com

Αυλαία στη δίκη του Γιώργου Γιαννόπουλου για ασέλγεια ανηλίκων

Υστερα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές ξεκίνησε η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου, που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια την περίοδο 2007-2015. Τον κατηγορούν τέσσερα κορίτσια που τότε ήταν ανήλικα και χθες κατέθεσε η πρώτη, η οποία υποστήριξε ότι γνωρίζει ακόμη οκτώ κορίτσια που υπήρξαν θύματα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας από τον κατηγορούμενο σε κάμπινγκ του Νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε και η ίδια.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος άγγιζε ευαίσθητα σημεία του σώματός της μέσα στη θάλασσα, ενώ την ανέβαζε στην πλάτη του για να παίξουν κοκορομαχίες και την έπιανε στα γεννητικά όργανα και στους γλουτούς. «Περίμενα να με βουτήξει στη θάλασσα. Την ώρα που με έπιασε, τα χέρια του ήταν ανάμεσα στον ποπό και τον γλουτό μου. Τα δάχτυλά του μπήκαν μέσα από το μαγιό μου και άρχισε να τα ανοιγοκλείνει. Μιλούσε στα άλλα κορίτσια και έλεγε “ελάτε να παίξουμε κοκορομαχίες”. Οση ώρα μιλούσε, συνέχιζε την κίνηση με τα δάχτυλά του. Μετά με πέταξε στη θάλασσα», κατέθεσε.

Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της υπεράσπισης σχετικά με το γιατί δεν είπε κάτι στον κατηγορούμενο, η μάρτυρας ξεσπώντας σε λυγμούς απάντησε: «Νομίζετε ότι εγώ που ήμουν τόσο δα παιδάκι θα πήγαινα σε αυτόν που είναι τόσος και θα έλεγα “συγγνώμη, κύριε Γιώργο, μη μας χουφτώνετε”;». Ανέφερε, δε, ακόμη ένα περιστατικό ασέλγειας σε βάρος της κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας στο κάμπινγκ, όταν, όπως είπε, ο κατηγορούμενος της έπιανε το στήθος μέσα από την μπλούζα.

Πρόκειται για τη δεύτερη δίκη την οποία αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος, που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή για ασέλγεια εξάχρονης από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013 και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό· όμως του χορηγήθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του μέχρι την έφεση και ήταν εκτός φυλακής μέχρι τον περασμένο Μάιο, όταν προφυλακίστηκε μετά τις τέσσερις καταγγελίες που εξετάζονται τώρα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυλαία στη δίκη του Γιώργου Γιαννόπουλου για ασέλγεια ανηλίκων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας