Μια μικρή έκπληξη καταγράφηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους διαγωνισμούς για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, στους οποίους πλειοδότησε με ένα συνολικό τίμημα πάνω από 62 εκατ. ευρώ, ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου.
Συγκεκριμένα, για τους διαγωνισμούς που διεξήγαγαν τα ναυπηγεία, η εταιρεία του Προκοπίου πρόσφερε 25 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν στα 350 στρέμματα, τις εγκαταστάσεις και τον κινητό εξοπλισμό των ναυπηγείων, ενώ για τα 330 στρέμματα της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) πρόσφερε 37 εκατομμύρια ευρώ, που είναι 7 εκατομμύρια περισσότερα από την τιμή εκκίνησης.
Στους διαγωνισμούς συμμετείχε και η εταιρεία Pyletech του ομίλου Πριόβολου, που χθες είχε δημοσιοποιήσει τη συνολική πρότασή της για την επένδυση στα ναυπηγεία, χωρίς όμως να προσδιορίζει το τίμημα της προσφοράς. Με ανακοίνωσή του όμως ο όμιλος Πριόβολου επιβεβαιώνει ότι η προσφορά του δεν ήταν η επικρατέστερη.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας