Ένα σημαντικό μέρος του πακέτου μέτρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υποστήριξη της οικονομικής ανάκαμψης από την πανδημία του κορονοϊού πρέπει να αποτελείται από δωρεάν επιδοτήσεις μάλλον, παρά από δάνεια, δήλωσε στο περιοδικό Der Spiegel η κορυφαία οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).
«Διαφορετικά δεν θα προωθηθεί η οικονομική ανάκαμψη», φέρεται να δήλωσε σήμερα στο γερμανικό περιοδικό η Γκιτά Γκοπίνατ.
Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν τον Απρίλιο να δημιουργήσουν ένα έκτακτο ταμείο για να βοηθήσει την 27μελή ένωση να ανακάμψει από την πανδημία, όμως οι τελικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας