Ενας υπουργός 2 μπουλντόζες και 60 γάτες!
Μια θλιβερή ιστορία, με πρωταγωνιστές ένα γιγαντιαίο μηχάνημα [μπουλντόζα] και έναν παμπόνηρο πολιτικάντη [Αδωνις Γεωργιάδης]:
ΜΑΪΟΣ 2019: «Το Ελληνικό έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Δυστυχώς, έχει βαλτώσει λόγω της ιδεοληψίας και της ανικανότητας του ΣΥΡΙΖΑ».
ΙΟΥΝΙΟΣ 2019: «Αμα γίνουμε κυβέρνηση, σε δυο βδομάδες θα μπούνε οι μπουλντόζες στο Ελληνικό»!
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 (Ο Αδωνις είναι πια υπουργός, αρμόδιος για το Ελληνικό): «Μη νομίζετε ότι το Ελληνικό είναι απλό θέμα. Είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο...».
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019: «Εντάξει, αργήσαμε λίγο, αλλά τον άλλο μήνα μπαίνουν... οι μπουλντόζες»!
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019: «Επειδή το Δημόσιο καθυστερεί, προσφέρθηκε η Lamda Development να βάλει τις δικές της μπουλντόζες, με δικά της χρήματα, για να γκρεμίσει τα κτίσματα στο Ελληνικό. Για να σταματήσει αυτή η πλάκα με τις μπουλντόζες. Αύριο-μεθαύριο ξεκινάνε».
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020: «Στα μέσα του μήνα ξεκινάει το γκρέμισμα στο Ελληνικό, όπως σας είχα πει»!
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020: Οσο είδατε εσείς μπουλντόζες στο Ελληνικό, άλλο τόσο τις είδα κι εγώ...
Ο μόνος που ίσως τις είδε, προφανώς στον ύπνο του, είναι ο μεγάλος θαυμαστής του Αδώνιδος, ο Αρης Πορτοσάλτε. Ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, πρότεινε στον Κυριάκο να «περνάει ο Αδωνις Γεωργιάδης από 3 μήνες σε κάθε υπουργείο, ώστε να πάνε τα πράγματα πιο γρήγορα μπροστά»! Γουάου!
Τελικά, όπως μάθαμε από την Πανελλαδική Περιβαλλοντική Ζωοφιλική Ομοσπονδία, οι περίφημες μπουλντόζες πρόκειται να πιάσουν δουλειά στο Ελληνικό μέσα στον Ιούνιο - έτσι τουλάχιστον υποσχέθηκε η Lamda. Και αυτό θα γίνει, αφού πρώτα απομακρυνθούν οι περίπου 60 γάτες που είχαν βρει καταφύγιο στα έρημα κτίσματα της Ολυμπιακής που πρόκειται να κατεδαφιστούν. Οι γάτες θα φιλοξενηθούν σε χώρο που βρέθηκε, χάρη στις προσπάθειες του Δήμου Ελληνικού και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας.
*Η Αλλοπάρ μου έχει δίκιο να θεωρεί τον υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο της Ν.Δ. -αν είναι δυνατόν!- Αδωνι Γεωργιάδη τον πιο φαύλο από όλη την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Απορεί μάλιστα που τον διατηρεί ακόμα στη θέση του. Και ελπίζει σε έναν ανασχηματισμό...
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας