Σε ηλικία μόλις 48 ετών «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Ανανδρανιστάκης, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη Τρίτη.
Αρθρογραφούσε για χρόνια στην εφημερίδα Αυγή και ήταν παραγωγός στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο», ενώ υπήρξε μεταξύ άλλων «πρωτεργάτης» του πανελλαδικού δικτύου του σταθμού.
«Ήταν ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χιούμορ, γενναιοδωρία και έμφυτη ευγένεια», γράφει η εφημερίδα.
Τα βαθιά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο και τους συγγενείς του εκφράζουν η «Αυγή» και το «Κόκκινο».
«Δύσκολο να αποδεχθείς αυτό που έχει συμβεί. Δύσκολο ακόμη και να κοιτάς ακόμη το άδειο γραφείο του 3ου ορόφου στο «Κόκκινο». Δύσκολο να καταφέρεις να γεμίσεις το ψυχικό κενό που νιώθεις με τις τόσες ζωντανές μνήμες, που – ανάθεμά τες- είναι τόσο ζωντανές, ώστε αναρωτιέσαι αν δικαιούσαι να τις λες “μνήμες”», διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας