Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους αγώνες της Σουπερλίγκας μπορούν πλέον να παρακολουθούν οι αναγνώστες του efsyn.gr.
To site μας εγκαινίασε το περασμένο Σαββατοκύριακο σχετική υπηρεσία σε συνεργασία με τη Nova, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να βλέπουν τα γκολ της αγωνιστικής και τις καλύτερες φάσεις (http://efsyn.novasports.gr/) λίγα λεπτά μετά τη λήξη των αναμετρήσεων.
Τα κλεμμένα μωρά
Στη ζώνη «Doc after», απόψε, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η ΕΡΤ1 μεταδίδει το πρώτο μέρος (αύριο το δεύτερο) του ντοκιμαντέρ «Αργεντινή: Τα κλεμμένα μωρά της δικτατορίας» (Les 500 bebes voles de la dictature). Πρόκειται για συμπαραγωγή Γαλλίας και Αργεντινής του 2012 σε σκηνοθεσία Alexandre Valenti. Σχεδόν 500 βρέφη «εξαφανίστηκαν» κατά τη διάρκεια της δικτατορίας στην Αργεντινή, από φυλακές και κέντρα βασανιστηρίων. Οι ένοπλες δυνάμεις απήγαγαν έγκυες γυναίκες, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν, αφού τους έκλεψαν τα μωρά. Τριάντα πέντε χρόνια αργότερα, μια ιστορική δίκη που αφορά τη συστηματική «κλοπή» βρεφών κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του 1976-1983 στην Αργεντινή άρχισε στο Μπουένος Αϊρες, χάρη στις έρευνες των «Γιαγιάδων της Πλατείας Μαΐου», οι οποίες κατάφεραν να βρουν 107 απ’ αυτά τα παιδιά.
«Hot» πρεμιέρα
Με καινούργια επεισόδια επιστρέφει απόψε στον ΣΚΑΪ (20.00) το «Ηοt Seat». Ο Γιάννης Ζουγανέλης παρουσιάζει από σήμερα και κάθε μέρα, για δεύτερη χρονιά, το γνωστό μας τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με διάφορες παραλλαγές. Εξι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με την «καυτή καρέκλα». Θα την κατακτήσουν ή θα τους κάψει; Χιλιάδες ευρώ περιμένουν τους τυχερούς παίκτες αλλά και η μοναδική εμπειρία να βρεθούν απέναντι στον πάντα απρόβλεπτο Γιάννη Ζουγανέλη.
Νέες εκπομπές σε ΕΡΤ3
Με έξι νέες εκπομπές, πέντε ενημερωτικές και μία ψυχαγωγική, ενισχύεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ3 από σήμερα. Καθημερινά στις 11.00 θα μεταδίδεται το νέο μαγκαζίνο «Καθημερινά και απλά» με τους Ελσα Ποιμενίδου και Χάρη Αρβανιτίδη. Κάθε Δευτέρα στις 22.00 έρχεται η εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή «Press-ing» με τον Τάσο Σταμπουλή και μία ώρα μετά το «Μιλάμε Ελεύθερα» με τον Χάρη Αρβανιτίδη.
Στις 6/11 ανοίγει η αυλαία για το «Κοντραπούντο», την πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ3 που θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 22.00 με τους Γιάννη Τσολακίδη και Πάρις Παρασχόπουλο. Στις 23.00 θα ακολουθούν οι «Απέναντι» με τον Χρήστο Γιαννούλη. Στις 7/11 ξεκινάει και το εβδομαδιαίο «4 το Σάββατο» (16.00) με τους Δημήτρη Ντόζη και Γεωργία Λοτσοπούλου, μια ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων της εβδομάδας.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας