Αθήνα, 16°C
Αθήνα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
17.3° 14.5°
1 BF
80%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
17.1° 14.9°
1 BF
84%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.1° 15.0°
3 BF
80%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
11.9° 11.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
13°C
12.9° 12.9°
1 BF
86%
Βέροια
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
80%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
0 BF
100%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.0° 15.0°
1 BF
90%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
15.2° 13.8°
1 BF
99%
Μυτιλήνη
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
16.0° 15.5°
1 BF
68%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
15°C
15.3° 15.3°
2 BF
76%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
0 BF
78%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
16°C
15.9° 15.9°
2 BF
52%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
15.6° 15.6°
1 BF
90%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
17°C
18.4° 17.2°
0 BF
80%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.8° 17.7°
4 BF
78%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.4° 13.8°
2 BF
82%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
14.8° 14.8°
2 BF
69%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.7° 15.7°
2 BF
85%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.7° 10.7°
1 BF
94%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
| AP Photo/Dmitry Lovetsky, File

Το «μπραντ» Βλαντίμιρ Πούτιν

Ενώ ξεκινάει η τέταρτη προεδρική θητεία του, η εικόνα του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι η πλέον διαδεδομένη στο εσωτερικό της χώρας του και ένα από τα γνωστότερα ρωσικά... μπραντς παγκοσμίως.

Και μετά μου λέτε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μάρκετινγκ.

Bucherer AG/PPR via AP Images

Ελβετία

Αυτή που λέτε είναι η Χάρλεϊ Ντάβινσον, η επονομαζόμενη «Μπλου Εντίσιον», και καθώς την έφτιαξαν στο χέρι δύο γνωστές οικογένειες Ελβετών τεχνιτών -ωρολογοποιοί οι μεν και κοσμηματοποιοί οι δε- αποτελεί την ακριβότερη μηχανή στον κόσμο καθώς κοστίζει μόλις... 1,8 εκατομμύρια δολάρια.

Και μετά έρχονται κάτι πυροβολημένοι -παρότι και εδώ, στην Ελλάδα, κυκλοφορεί, κυρίως στο Κολωνάκι- και σου λένε ότι η Χάρλεϊ αποπνέει ένα άρωμα ελευθερίας και επανάστασης.

AP Photo/Michael Probst

Γερμανία

Κοντά στον ποταμό Μέιν στη Φρανκφούρτη και σε άψογο σχηματισμό τα τρία μικρά ακολουθούν τον μπαμπά και τη μαμά χήνα και μάλιστα χωρίς να πρόκειται για διαφήμιση ουίσκι ή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος.

AP Photo/Markus Schreiber

Γερμανία

Κοίτα καημό να φωτογραφηθεί με τη Μέρκελ ο έγχρωμος φοιτητής κατά την επίσκεψη της καγκελαρίου στη σχολή του στο Βερολίνο.

Ευτυχώς σπουδάζει κοινωνικές επιστήμες, γιατί τις πολιτικές παίζει και να μην τις έχει.

AP Photo/Mukhtar Khan

Κασμίρ

Αφού ο ινδικός στρατός σκότωσε πέντε αντάρτες που μάχονταν για την ανεξαρτησία της περιοχής, όταν πολίτες προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο η ινδική αστυνομία σκότωσε και πέντε διαδηλωτές και στη συνέχεια -όπως βλέπετε- διεξάγει παντού ελέγχους σε οποιονδήποτε... περπατάει.

Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς περί δικαιοσύνης, εγώ βλέπω ότι το ύψιστο αγαθό της τάξης και της ασφάλειας ηγεμονεύει διεθνώς... –σύντομα και στη χώρα μας με τον Κυριάκο.

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το «μπραντ» Βλαντίμιρ Πούτιν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας