Έξι νεαροί, ηλικίας όλοι 18 ή 19 ετών, βρέθηκαν χθες νεκροί στην πόλη Άρμσταϊν της Βαυαρίας έπειτα από πάρτι που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ σε αποθήκη κήπου.
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι οδήγησε στον θάνατο των έξι νεαρών, αλλά η αστυνομία διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποιο βίαιο έγκλημα και υποπτεύεται ότι η αιτία μπορεί να είναι δηλητηρίαση από την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα επειδή βρέθηκε μια ξυλόσομπα στην αποθήκη.
Οι έξι νεαροί την είχαν ανάψει για να ζεσταθούν, επομένως «είναι μία πιθανότητα, αλλά υπάρχουν και άλλες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μπγιορν Σμιτ, προσθέτοντας ότι περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μετά τις νεκροψίες.
Τα θύματα, πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, βρέθηκαν από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, του οποίου ο γιος και η κόρη βρίσκονται μεταξύ αυτών.
Ο δυστυχής πατέρας έψαξε χθες το πρωί όταν ξύπνησε και είδε ότι τα παιδιά του δεν είχαν επιστρέψει στο σπίτι μετά το πάρτι που είχαν κάνει το προηγούμενο βράδυ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας