Τα αποτελέσματα της έρευνάς του έδωσε στη δημοσιότητα το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών, αναφορικά με την καταλληλότητα των νερών κολύμβησης στο πιο δημοφιλές παραλιακό κομμάτι της Αττικής.
Από τις 17 παραλίες στις οποίες έγινε δειγματοληπτικός έλεγχος τέσσερις κρίθηκαν ακατάλληλες και αυτές είναι μερικές από τις πιο πολυσύχναστες για τους Αθηναίους και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα στο μέτωπο του Σαρωνικού, από τη Βούλα έως το Καλοπήγαδο Κερατέας, ακατάλληλες κρίθηκαν:
- Το Καβούρι (οδός Κυβέλης)
- Το Μεγάλο Καβούρι (στο κέντρο του τελευταίου κολπίσκου)
- Ο Άγιος Νικόλαος στο Λαγονήσι και
- Η κεντρική παραλία της Σαρωνίδας
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας