Παραλίγο τραγωδία στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, όπου ένα παιδί έξι έτων καταπλακώθηκε από τη βαριά σιδερένια πόρτα του σχολείου. Ευτυχώς το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς το βάρος της πόρτας συγκράτησε το πατίνι του.
Όπως έγινε γνωστό, ο 6χρονος που βρισκόταν στο χωριό με τους γονείς του για τις ημέρες του Πάσχα, έπαιζε με το πατίνι του και θέλησε να μπει στο προαύλιο του σχολείου. Όταν προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα αυτή έπεσε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και φέρει μώλωπες στην πλάτη.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας