Καταστροφές από την κακοκαιρία στη δυτική Λέσβο και ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο Καλλονής, όπου έπεσαν δένδρα με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές σε σπίτια, μαγαζιά και αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη Καλλονή υπάρχουν και διακοπές της ηλεκτροδότησης. Οι ισχυροί άνεμοι όμως έχουν εξασθενήσει σε σχέση με τις πρωινές ώρες.
Με απόφαση του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, σήμερα, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία του δήμου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Η πολιτική προστασία του δήμου συνιστά μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας