Αίθριος καιρός με τοπικές βροχές ή και καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Πιο αναλυτικά, σήμερα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές ή και καταιγίδες αναμένονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 32-33 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37, στη Θεσσαλία από 15 έως 37 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 35-36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 15 έως 38 βαθμούς, στα Επτάνησα από 16 έως 33-34 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 30-32 βαθμούς (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 37-38 βαθμούς), ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33-34 βαθμούς Κελσίου (και τοπικά έως 37-38 βαθμούς).
Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ και στο Ιόνιο γενικά βορειοδυτικοί έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35-36 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με τοπικές νεφώσεις ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας