Πού είναι οι απευθείας συνδέσεις με τα μέτωπα; Πού είναι το κλάμα του ΣΚΑΙ και των ενημερωτικών καναλιών για τις καμένες εκτάσεις και τους κινδύνους για σπίτια και ζωές; Έχει καεί η μισή Πελοπόννησος και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πόση υποκρισία μπορεί άραγε να αντέξει η ελληνική κοινή γνώμη;
Το ξαναζεσταμένο ρεπορτάζ Παπαχελά για το Μάτι και οι... ειδήσεις των παράνομων ηχογραφήσεων «σβήνουν» τις μεγάλες πυρκαγιές με τους κατοίκους των περιοχών που καίγονται να μην αξίζουν την προσοχή και τη συμπαράσταση των αγαπημενων ΜΜΕ του κ. Πέτσα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας