«Κάθε δέκα λεπτά, χτυπάει τηλέφωνο. Μου λένε είσαι προδότης, θα δικαστείς για εσχάτη προδοσία, το κεφάλι σου σε χαντάκι θα βρεθεί», κατήγγειλε προχθές ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ., Θ. Παπαχριστόπουλος, την ώρα που ο πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ της Ν.Δ., Σπ. Αβραμάκος, παραδεχόταν ότι απέστειλε το μήνυμα που προέτρεπε φίλους και μέλη του κόμματος να απειλούν στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές, των οποίων τα τηλέφωνα δημοσιοποιούσε, «να μην τολμήσουν να προδώσουν τη Μακεδονία», λέγοντας ότι «αυτό δεν θα ξεχαστεί».
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ομολόγησε ότι «εμείς πιέζουμε να μην ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών με επώνυμα μηνύματα», βαφτίζοντας την πρακτική αυτή «σύνηθες σε όλο τον πολιτισμένο δημοκρατικό κόσμο»!
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας