Στη σκιά μιας ακόμα καταγγελίας για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή θα διεξαχθούν οι επόμενες ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή, μετά τις καταγγελίες του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη.
Ο κ. Χαϊκάλης κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του από «πρόσωπο γνωστό στους οικονομικούς κύκλους», προκειμένου να ψηφίσει θετικά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δικαιοσύνη, ο κ. Χαϊκάλης αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που επιχείρησε να εξαγοράσει την ψήφο του ενώπιον του εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλου, παρότι ρωτήθηκε επανειλημμένως.
Όπως τονίζουν οι δικαστικοί, οι ερωτήσεις για το όνομα έγιναν καθώς από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού, ενώ αρνήθηκε να κατοναμάσει πρόσωπα που κρύβονται από πίσω.
«Όντως ο κ. Χαικαλης έκανε εκτενείς καταγγελίες δίνοντας εκτενή καταθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του» ανέφεραν από την Εισαγγελία.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας