Τελεσίγραφο έδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον πρώην βουλευτή του κόμματός τους, Παναγιώτη Μελά, ο οποίος νωρίτερα φέρεται να ανέφερε πως υπάρχουν κι άλλοι μέσα στους κόλπους των ΑΝ.ΕΛΛ. που θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Με σχετική ανακοίνωση, οι ΑΝ.ΕΛΛ. κάλεσαν τον Π. Μελά -που εντάχθηκε ήδη στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές- να δώσει συγκεκριμένα ονόματα βουλευτών, αλλιώς θα υποστεί νομικές συνέπειες.
«Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται το εξής:
«Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι 'θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο'. Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες».
Υπενθυμίζεται πως ο Π. Μελάς αποχώρησε πρόσφατα από τους ΑΝ.ΕΛΛ., με τον εκπρόσωπο του κόμματος, Τέρενς Κουίκ να καλεί τον πρώην μέλος του κινήματος «να σταματήσει να λέει 'ψεματάκια'. Να λέει τα πράγματα ως έχουν».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας