Ένα ακόμη βήμα, που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την επιχειρούμενη προσέγγιση ανάμεσα σε Κουμουνδούρου και Αγίου Κωνσταντίνου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι στη Βουλή, στο ραντεβού που κλείστηκε ανάμεσα στις αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση (η πρώτη είχε διεξαχθεί τον Ιούλιο) στο πλαίσιο της προσπάθειας προγραμματικής σύγκλισης και αναζήτησης κοινών τόπων για τη συγκρότηση ενός εναλλακτικού μπλοκ εξουσίας ενάντια στην ασκούμενη συντηρητική πολιτική, μια πρωτοβουλία που είχε λάβει ο Φώτης Κουβέλης.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε προαναγγείλει τη συνέχιση των επαφών με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας μέσω πρόσφατης συνέντευξής του στην «Εφ. Συν.» ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν τις συζητήσεις για τις «προγραμματικές παραμέτρους» της προοδευτικής διακυβέρνησης. Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ στη συνάντηση της Πέμπτης θα παραστούν ο γραμματέας Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Στέφανος Μανίκας από την «Προοδευτική Συνεργασία».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας