Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να ενταχθούν 120 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανταποκρινόμενα, όπως τονίζουν, στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.
Μάλιστα, τη Δευτέρα στις 7 το βράδυ, πραγματοποιούν εκδήλωση με ομιλητή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θέμα τη νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία για μια εναλλακτική προοπτική για το αύριο της Ελλάδας.
Αναλυτικά το κείμενο που έχουν υπογράψει «πασοκογενή» στελέχη με όλα τα ονόματα
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας