Μια νέα εταιρεία η «Levante Ferries» μπαίνει στο κλάδο της ακτοπλοΐας με το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο της «Fior di Levante» το οποίο θα αρχίσει να εκτελεί πορθμειακά δρομολόγια Ζακύνθου-Κυλλήνης.
Το πλοίο, συνολικού μήκους 118,80 μέτρα, πλάτους 20 μ. Και βύθισμα 4,75 μ.που έχει προσδέσει στον Πειραιά επισκέφτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ξεναγήθηκε από τους υπεύθυνους της εταιρείας στους χώρους του.
Το «Fior di Levante» έχει σχεδιαστεί από Έλληνες μηχανικούς, έχει μεταφορική ικανότητα 1.140 επιβατών, ενώ τα γκαράζ του πλοίου εξυπηρετούν 310 ΙΧ αυτοκίνητα ή 32 φορτηγά και 120 ΙΧ αυτοκίνητα. Το tonnage του είναι 3.200 tons και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 19,8 knots και υπηρεσιακή ταχύτητα 18 knots.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας