Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης ανάμεσα σε Αφγανούς στην περιοχή της γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ στην Ακτή Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εξ' αυτών.
Η συμπλοκή έγινε για άγνωστους λόγους και ο τραυματίας, συνοδεία στελεχών της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Τζάνειο» Περιφερειακό Νοσοκομείο Πειραιά για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Για το περιστατικό προσήχθησαν δύο Αφγανοί πρόσφυγες στο Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας