Έσβησε η φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο 56ο χλμ Αθηνών-Κορίνθου της Ολυμπίας Οδού έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου οχήματος ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων αυτή τη στιγμή σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία, δεξιά λωρίδα και Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Άνοιξαν και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Ωστόσο, επειδή η κίνηση είναι μεγάλη η Τροχαία δεν επιτρέπει προς το παρόν την κίνηση των φορτηγών, τα οποία είναι σταματημένα στα Μέγαρα.
Στο ρεύμα προς Αθήνα, εξακολουθεί να γίνεται εκτροπή στον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του οδοστρώματος από το πετρέλαιο που χύθηκε μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ένα ακόμη ειδικό όχημα επέμβασης σε τεχνολογικά συμβάντα.
Η πυρκαγιά, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, περιορίστηκε στο χώρο της μηχανής του βυτιοφόρου και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.
Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία, δεξιά λωρίδα και Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, πραγματοποιείται εκτροπή οχημάτων από δυνάμεις της Τροχαίας στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα μετάγγιση του φορτίου από την αρμόδια εταιρεία.
Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Κορίνθου.
Προανάκριση διενεργεί το Α' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.
Κοινό Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος
«Λόγω ανατροπής φορτηγού στο 56ο χλμ. Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αυτό πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από δυνάμεις της Τροχαίας στο σημείο, ενώ η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ένα ακόμη ειδικό όχημα επέμβασης σε τεχνολογικά συμβάντα.
Η πυρκαγιά, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής περιορίστηκε στο χώρο της μηχανής του βυτιοφόρου και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.
Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία, δεξιά λωρίδα και Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο. Πραγματοποιείται εκτροπή οχημάτων από δυνάμεις της Τροχαίας στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα μετάγγιση του φορτίου από την αρμόδια εταιρεία.
Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Κορίνθου.
Προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων»
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας