Τραγική κατάληξη είχαν οι εργασίες αποψίλωσης που πραγματοποιούσαν πέντε εργάτες σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου, στου Παπάγου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 11:25, κατά τη διάρκεια κοπής ενός δένδρου, αυτό καταπλάκωσε έναν εργάτη και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες και τα 4 οχήματα, που τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου κατέληξε.
Στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής έχουν μεταφερθεί οι υπόλοιποι εργάτες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας