Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο, στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024».
Ειδικότερα από τις 07.30' έως τις 13.30', θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος των κατωτέρω οδικών τμημάτων, καθώς και των καθέτων αυτών σε περιοχές των Δήμων Αθηναίων, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Νέας Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνας, ως εξής:
Ακρόπολη - Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Λεωφ. Συγγρού - Αθ. Διάκου - Αρδηττού - Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου - Λεωφ. Βασ. Σοφίας - Μιχαλακοπούλου - Λεωφ. Μεσογείων - Υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας (Τελετή) - Λεωφ. Μεσογείων - Χαλανδρίου - Αγίας Παρασκευής - Παλαιολόγου - Γραφεία Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής - ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Μουσείο - Τελετή) - Ελ. Αλαμέιν - Πατρ. Κωνσταντίνου - Δεκελείας.
Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας