Την ζωή του έχασε ένας 36χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, όταν, άγνωστο πως, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, με το όχημα να εκτρέπεται της πορείας του και να καταλήγει σε παρακείμενο ρέμα. Ο αναβάτης υπέκυψε πριν φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ελαφρά τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 33χρονη συνεπιβάτιδα της μηχανής.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις πέντε και μισή τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο 3 χλμ. του επαρχιακού δρόμου Ναυπλίου – Αγίου Ανδριανού Αργολίδας, στην κατεύθυνση προς Άγιο Ανδριανό.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας