Εξεγερσιακή κινητοποίηση με αφορμή πειθαρχική τιμωρία κατά κρατουμένου στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, καθώς 50 με 60 άτομα αρνήθηκαν να επιστρέψουν στα κελιά τους χθες βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι άναψαν φωτιές σε κλινοσκεπάσματα, ενώ στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική.
Τοπικά μέσα μεταδίδουν πως εκτός από την εξωτερική φρουρά των φυλακών επενέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ΜΑΤ.
Η ένταση έληξε περίπου στις 4 τα ξημερώματα, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός. Από τις αρμόδιες Αρχές διεξάγεται έρευνα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας