Ένα ζευγάρι Δανών συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στη Ζάκυνθο για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς είχε αφήσει το παιδί του, μόλις ενός έτους στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, για να πάει να ψωνίσει στον πεζόδρομο στο Τσιλιβί, καθώς κάνει διακοπές στο νησί.
Το μικρό αγοράκι εντόπισαν περαστικοί κλειδωμένο μέσα στο ΙΧ και ειδοποίησαν τις αρχές. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που απεγκλώβισαν το μωρό, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών που επιλήφθηκαν του περιστατικού, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.
Για τη μητέρα 34 ετών και τον 31χρονο σύντροφό της αναμένεται να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας