Ένας 59χρονος αλλοδαπός ναυτικός, μέλος του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ» τραυματίστηκε το πρωί της Πέμπτης και ενώ το πλοίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στην προβλήτα «Λιβαδίου» της Σερίφου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή και στο σημείο πήγαν στελέχη της, καθώς και ασθενοφόρο όχημα, το οποίο παρέλαβε τον 59χρονο και τον μετέφερε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια διακομίστηκε με το επιβατηγό-οχηματαγωγό «ΑΡΤΕΜΙΣ» στο Νοσοκομείο Σύρου, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας