Πάνω από 50 κιλά χασίς εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης κρυμμένα στη παραλία.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας προσωπικό της Λιμενικής Αρχής εντόπισε μεταξύ των παραλιών «Θινών Βαρθολομιού» και «Γλύφας Ηλείας» ένα σάκο που περιείχε 12 δέματα και άλλα έξι δέματα γύρω από αυτόν, συσκευασμένα με ναύλον μεμβράνη και εμποτισμένα με θαλασσινό νερό, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 50 κιλών και 590 γραμμαρίων.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Κυλλήνης.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας