Στο λιμάνι της Πάτρας προσέκρουσε το βράδυ της Παρασκευής το επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο Cruise Europa της «Minoan Lines» λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας το πλοίο που ερχόταν απ' την Ιταλία, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή κατά τον κατάπλο του στο λιμάνι Πάτρας, προσέκρουσε στην προβλήτα.
Από την πρόσκρουση προκλήθηκε μικρό ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα καθώς και οι 75 επιβάτες, είναι καλά στην υγεία τους.
Μετά την επιθεώρηση από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, το πλοίο αναμένεται να φύγει με καθυστέρηση για την Ανκόνα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας