Κατηγορούμενος για απειλή σε βάρος διαιτητή βρέθηκε προπονητής των τμημάτων υποδομής, μετά τα επεισόδια στη διάρκεια πρόσφατης αναμέτρησης ανάμεσα στις ομάδες Κ15 του Άρη και του ΠΑΟΚ για την ειδική κατηγορία της ΕΠΣΜ Κ15, που διακόπηκε για τουλάχιστον 40 λεπτά, όταν γονείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάση που υποδείχθηκε ως οφσάιντ.
Ύστερα από μήνυση, που κατέθεσε εναντίον του ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο 31 ετών προπονητής παραδόθηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και συνελήφθη. Όπως μεταδίδει η ertnews.gr, κατά τον μηνυτή, ο νεαρός προπονητής φέρεται να τον είχε απειλήσει και σε άλλα παιχνίδια ποδοσφαιρικών ακαδημιών, που προπονεί.
Σε βάρος του 31χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή σε αθλητικούς χώρους και κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης, κατ΄ εξακολούθηση.
Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και η υπόθεση αναβλήθηκε για τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Το δικαστήριο ωστόσο τού επέβαλλε τον όρο να μην προσεγγίζει αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι να γίνει η δίκη.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας