«Την πλέον προκλητική αναλγησία απέναντι στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες, εμφανίζουν τα αρμόδια Υπουργεία, προχωρώντας ουσιαστικά στην οριστική τους απόλυση παραμονές Χριστουγέννων. Με ανάρτηση στο site του ΑΣΕΠ, ενημερώθηκαν για την διακοπή ουσιαστικά του καθεστώτος διαθεσιμότητας και την οριστική Απόλυσή τους !!» καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ..
«Η κυβέρνηση μας επιφύλασσε χριστουγεννιάτικο δώρο. Δεκαέξι μήνες στο δρόμο δεν σκοπεύουμε να τα παρατήσουμε. Δεν είμαστε νεαρά κορίτσια να προσπαθήσουμε να βρούμε δουλειά κάπου αλλού. Υπάρχουν γυναίκες 60 ετών, που δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να δουλέψουν ούτε να βγουν σε σύνταξη. Είναι σαν να ανοίγουν έναν λάκκο και να μας πετάνε μέσα» λέει στην «Εφ.Συν.» η Ευαγγελία Αλεξάκη.
Η Ομοσπονδία Εφοριακών καλεί τον υπουργό Οικονομικών αλλά και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς να προχωρήσουν σε αντιμετώπιση του όλου ζητήματος και απαραίτητα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους στη δικαιοσύνη στις 25.2.2015. «Ας δείξουν στοιχειώδη ευαισθησία στις γυναίκες αυτές που ο αγώνας τους έγινε σύμβολο τόσο σε επίπεδο Ελλάδας όσο και Ευρώπης», αναφέρουν από την ΠΟΕ-ΔΟΥ.
Οι εφοριακοί εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.
Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσής τους στη δικαιοσύνη στις 25 Φεβρουαρίου 2015.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας