Παρ’ ολίγον γυναικοκτονία στην Πάτρα, καθώς μια 25χρονη δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφό της χθες τα ξημερώματα. Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ μέχρι αργά χθες βράδυ ήταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε για τον 28χρονο τον φέρνει αντιμέτωπο με το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά φαίνεται ότι είναι γνώριμος των Αρχών καθώς εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου και στη συνέχεια ο 28χρονος έπληξε το θύμα με μαχαίρι τέσσερις φορές στην ωμοπλάτη και μία φορά στον λαιμό. Περίοικοι, που άκουσαν τις φωνές της 25χρονης, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και η 28χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με επιτυχία.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας