Σε τριπλό «χτύπημα» με ανανεώσεις συμβολαίων του Νίκου Καρέλη, του Αμπντούλ Ατζαγκούν και του Θανάση Ντίνα προχώρησε χθες ο Παναθηναϊκός. Οι δύο πρώτοι θα υπογράψουν ώς το καλοκαίρι του 2018 και ο τρίτος μέχρι το 2017, ενώ σε κανέναν από τους τρεις δεν μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης.
Ουσιαστικά όλοι επεκτείνουν για έναν επιπλέον χρόνο τα συμβόλαιά τους και ταυτόχρονα βελτιώνουν τις ετήσιες απολαβές τους με αυξήσεις από 20% έως και 30%, στο όνομα της «ισορροπίας» των αποδυτηρίων, αλλά και ως επιβράβευση για την έως τώρα παρουσία τους στην ομάδα.
Εκτός από τους τρεις, ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος έχουν έρθει σε συμφωνία και με τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, ενώ σειρά παίρνουν Χρήστος Δώνης, Βίκτωρ Κλωναρίδης και Σπύρος Ρισβάνης, πέραν φυσικά του θέματος Μπεργκ που «καίει» περισσότερο από κάθε άλλο για ευνόητους λόγους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαφές του τεχνικού διευθυντή των «πράσινων», Λεωνίδα Βόκολου, με τους εκπροσώπους των παικτών έγινε λίγες ώρες πριν τα ξημερώματα της Τρίτης, μια και χθες το πρωί ο Βόκολος αναχώρησε για το εξωτερικό δίχως να γίνει γνωστός ο σκοπός του ταξιδιού του ή ο προορισμός του.
Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ως πιθανότερο μέρος μετάβασης των ανθρώπων του Παναθηναϊκού τη Σουηδία, μια και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα το θέμα του επιθετικού, με φήμες να αναφέρουν ότι ενδέχεται να γίνει επαφή με τον ατζέντη του Αλχασάν Καμαρά και την Ερεμπρο.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας