Αθήνα, 17°C
Αθήνα
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.9° 14.8°
0 BF
78%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.8° 16.0°
0 BF
82%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.2° 16.0°
3 BF
78%
Ιωάννινα
Αραιές νεφώσεις
12°C
11.9° 11.9°
2 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
12°C
11.9° 11.9°
0 BF
94%
Βέροια
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.8° 14.8°
1 BF
80%
Κοζάνη
Αραιές νεφώσεις
11°C
11.4° 11.4°
0 BF
94%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
1 BF
86%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
16.1° 14.8°
2 BF
94%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.5° 14.9°
1 BF
73%
Ερμούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.0° 16.0°
1 BF
68%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.6° 16.6°
1 BF
79%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
17°C
17.0° 17.0°
2 BF
50%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
16.3° 16.3°
2 BF
89%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
18°C
18.4° 15.6°
1 BF
66%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.8° 17.7°
4 BF
75%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
16.1° 14.8°
0 BF
77%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
14°C
14.3° 14.3°
3 BF
94%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
16°C
16.4° 16.4°
2 BF
83%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
11.3° 11.3°
0 BF
94%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
osfp-tsikinio
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός: «Κλειδί» ο Τσικίνιο για Μεντιλίμπαρ

Πιθανούς συνδυασμούς με βάση την ανάγκη για νίκες σκέφτεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Με... λυμένα τα χέρια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πάρει τις αποφάσεις του για τον τρόπο που θα διαχειριστεί το υλικό του στη σειρά αγώνων που ακολουθεί, καθώς εκτός από πολλοί (7 σε 22 μέρες) είναι και σημαντικοί για όλες τις διοργανώσεις. Η επιστροφή των 14 διεθνών χωρίς κανένα πρόβλημα και το γεγονός ότι το ιατρικό επιτελείο έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση των Τσικίνιο, Γουίλιαν και Μαρτίνς, που προέρχονταν από τραυματισμούς, του δίνει τη δυνατότητα να σκέφτεται τους πιθανούς συνδυασμούς με βάση την ανάγκη για νίκες αλλά και τον καταμερισμό των δυνάμεων.

Παρεμπιπτόντως ο Βάσκος επιμένει ότι το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν είναι εύκολο, γιατί έχει πρόσφατα παραδείγματα από απώλειες όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και των άλλων συνδιεκδικητών του τίτλου. Φυσικά έχει στο μυαλό του και το ματς της Πέμπτης με τη Μάλμε στη Σουηδία, αλλά αυτό θα το σκεφτεί αφού η ομάδα του κάνει το χρέος της την Κυριακή. Υπό αυτό το πρίσμα, ο παίκτης τον οποίο προσπαθεί να προετοιμάσει ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος και στις δύο αυτές αναμετρήσεις, είναι ο Τσικίνιο λόγω της ιδιαιτερότητας του ρόλου του. Είναι ο παίκτης που μπορεί να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ, να τρέξει, να πασάρει και να σκοράρει. Το πιο πιθανό είναι ο Πορτογάλος να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή μεθαύριο ώστε να ξεκινήσει βασικός στη Σουηδία.

Στο μεταξύ, η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) έδωσε στη δημοσιότητα την παγκόσμια κατάταξη των συλλόγων, με βάση τους βαθμούς που συγκέντρωσαν το διάστημα από την 1η Οκτωβρίου 2023 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Αυτή βρίσκει τον Ολυμπιακό (με 199,5 βαθμούς) στην 36η θέση, ψηλότερα από κάθε ελληνική ομάδα, κάτι που είναι λογικό γιατί στο διάστημα αυτό κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ. Παρεμπιπτόντως οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Κ19 θα ξεκινήσει την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου της από το γήπεδο του Ρέντη την Τετάρτη 23 του μήνα (17.00) με αντίπαλο την Κάλεβ Ταλίν, με τη ρεβάνς να ορίζεται στις 6 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Εσθονίας.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολυμπιακός: «Κλειδί» ο Τσικίνιο για Μεντιλίμπαρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας