Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει την ανακούφιση για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως την ικανοποίησή του από την παρουσία των τριών νεαρών που χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα.
«Στο πρώτο μέρος οι μικροί ήταν οι καλύτεροι. Στο δεύτερο ίσως φάνηκε η κούραση από το παιχνίδι και έχασαν κάποιες μπαλιές με τον αντίπαλο να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Κωστούλας ήταν πολύ καλός, μπόρεσε να απελευθερωθεί. Μπορεί να μας δώσει πολύ περισσότερα απ’ ό,τι σήμερα. Θέλουμε να τους δώσουμε πολλές ευκαιρίες. Ελπίζουμε να βρούμε χρόνο για να χρησιμοποιήσουμε τους νέους παίκτες, διότι το αξίζουν. Σε κάθε περίπτωση έχουμε περίπου 30 ποδοσφαιριστές και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη, παρά καλά πράγματα. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, αν θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα ντέρμπι αλλά και στην Ευρώπη».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Ατρομήτου, Πάμπλο Γκαρσία, έφυγε από το γήπεδο με ανάμεικτα συναισθήματα:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Εκείνο που μας λείπει είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο πιο “έξυπνο”, βέβαια ένα τέτοιο παιχνίδι έρχεται και με την εμπειρία. Πάντα εκείνο που ελπίζουμε είναι να κάνουμε στο γήπεδο, αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, έπαιξαν, έκαναν ένα αρκετά θετικό παιχνίδι. Δεν θα έλεγα ότι μας πήραν κάποια δεύτερη μπάλα οι αντίπαλοι. Σε τελική ανάλυση, στο φινάλε, χάσαμε... καλά»!
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας