Περίπου 130.000.000 ευρώ εκταμίευσε η Τσέλσι για να κάνει δικό της τον Μόισες Καϊσέδο, με μια μεταγραφή που είναι η ακριβότερη στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο 21χρονος χαφ από τον Ισημερινό αποχώρησε από την Μπράιτον για να πάει στο Λονδίνο και να πάρει θέση βασικού στο «6». Ο προηγούμενος σύλλογός του είχε συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ, όμως ο παίκτης αρνήθηκε να πάει στο «Ανφιλντ».
Η Τσέλσι συνεχίζει τις δαπανηρές μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών απ’ όλη την Ευρώπη, μια τακτική με μπόλικο potential, αλλά και ρίσκο. Ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει ακόμη για ένα «6άρι», όμως ο Λαβία της Σαουθάμπτον (19 ετών) μάλλον καταλήγει και αυτός στην Τσέλσι!
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας