Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
19°C
20.4° 17.6°
2 BF
67%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
22.8° 20.0°
3 BF
59%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
20°C
21.0° 19.9°
3 BF
67%
Ιωάννινα
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
4 BF
49%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
23°C
22.9° 22.9°
3 BF
43%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
23°C
23.2° 23.2°
2 BF
52%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.4° 18.4°
1 BF
42%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.5° 21.5°
1 BF
64%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20°C
21.9° 19.8°
4 BF
76%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
19.9° 18.2°
3 BF
59%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
22°C
22.4° 22.4°
4 BF
46%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.7° 18.7°
3 BF
77%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
20.9° 19.8°
4 BF
73%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
21.8° 21.8°
2 BF
54%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
22.2° 19.1°
3 BF
47%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.3° 18.8°
3 BF
82%
Χαλκίδα
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
21.6° 21.6°
1 BF
42%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
19.9° 19.3°
4 BF
76%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
22.0° 22.0°
3 BF
61%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.4° 17.4°
2 BF
59%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε για το κέντρο τον πορτογαλικής καταγωγής Μαροκινό Μανουέλ Ντα Κόστα που βρίσκεται απο χθες στην Αθήνα | ΙΝΤΙΜΕ

Ντα Κόστα και Σεμπά!

Ο Ντα Κόστα ήρθε, ο Σεμπά έρχεται κι έπεται και… συνέχεια!

Ο πορτογαλικής καταγωγής Μαροκινός Μανουέλ Ντα Κόστα αποτελεί την επιλογή του Μάρκο Σίλβα για το κέντρο της άμυνας και από χθες βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να διευθετηθούν τα τυπικά ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού, προερχόμενος από τη Σίβασπορ.

Ο 29χρονος αμυντικός μπορεί να παίξει ως δεξί στόπερ, στη θέση που μέχρι τώρα αγωνίζονταν οι Αυλωνίτης και Μποτία, και ενώ ο Σίλβα περιμένει πάντα τον Δημήτρη Γούτα για να βρεθεί σε θέση ετοιμότητας, κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι από τους υπάρχοντες είτε θα μείνουν έξω από το επόμενο ταξίδι είτε δεν θα δούνε το όνομά τους στη λίστα που θα δηλωθεί στην UEFA για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχει κι άλλη επιλογή για τις θέσεις των στόπερ, αλλά αυτό θα το μάθουμε στην εκπνοή του μήνα, όταν και θα πραγματοποιηθεί ο «τελευταίος γύρος» της μεταγραφικής περιόδου.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να πραγματοποιήσει άλλη μία μεταγραφή, αυτήν του Σεμπά από την Εστορίλ, τον οποίο ο Σίλβα προορίζει για τις πτέρυγες.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν, μάλιστα, στα δημοσιεύματά τους ότι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Εστορίλ έχει προκύψει συμφωνία και ότι ο παίκτης πρόκειται ίσως και σήμερα να μπει στο αεροπλάνο για την πτήση με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Και για στις άκρες της ενδεκάδας θα πρέπει να κάνει «περικοπές» ο προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς εκτός από τον Πάρντο, που θεωρείται πλέον βασικός στην ενδεκάδα, υπάρχουν οι Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Φουστέρ αλλά και οι Κολοβός - Γιαννιώτας.

Κάποιοι έρχονται και κάποιοι… φεύγουν από το λιμάνι και τις επόμενες μέρες ίσως να μας προκύψει το σενάριο που αφορά τη δεύτερη κατηγορία. Ο Μαζουακού, για παράδειγμα, θεωρείται… ύποπτος φυγής αφού το όνομά του βρίσκεται σε λίστες αρκετών ιταλικών ομάδων, όπως η Ιντερ και η Ρόμα, και αν τελικά στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας φτάσει συμφέρουσα προσφορά, τότε ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Γάλλου, καθώς ο Σίλβα έβγαλε σχεδόν όλα τα φιλικά ματς με τον Σαλίνο στο αριστερό άκρο, όμως ο Βραζιλιάνος θεωρείται λύση ανάγκης και όχι μόνιμη επιλογή.

Για τον Μιλιβόγεβιτς έχουμε καιρό να διαβάσουμε νεότερα σχετικά με το ενδιαφέρον της Φενέρ, ενώ η Μπενφίκα, εκτός από τον… Μήτρογλου, έχει στα υπόψη της και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως και ο Ολυμπιακός τον Βραζιλιάνο Ζόνας που ανήκει στους «αετούς» της Λισαβόνας αλλά με τα τωρινά δεδομένα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμπληρωμένες τις (πέντε) θέσεις των ξένων παικτών, συνεπώς δεν μπορούν να προχωρήσουν σε άλλη κίνηση αν πρώτα δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ντα Κόστα και Σεμπά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας