Όπως συμβαίνει τα τελευταία καλοκαίρια, έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός φροντίζει να απαλλάσσει από νωρίς τον Ολυμπιακό από το άγχος του ανταγωνισμού!
Με τον αποκλεισμό τους από την Μπριζ οι «πράσινοι» άφησαν όλο το market pool των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στους ερυθρόλευκους (7,5 εκατ. ευρώ θα αφαιρούσε από την τσέπη του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση πρόκρισης και θα τα έβαζε στη… δική του), συνεπώς μέχρι το τέλος του μήνα ο επί πενταετία πρωταθλητής θα έχει όλη την άνεση να πουλήσει και φέρει όσους παίκτες θέλει, χωρίς να αισθάνεται κανέναν κίνδυνο για ενδεχόμενες απώλειες.
Ο συναγερμός του Αυγούστου παραμένει και πάλι «βουβός», λες και οι αιώνιοι έχουν… επέτειο κάθε καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός φροντίζει να κάνει το δικό του δώρο στον Ολυμπιακό.
Κι όταν πέρα από τις κατακτήσεις των τίτλων ο βασικός ανταγωνιστής σου δυναμώνει και οικονομικά -και μάλιστα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε- τότε είναι ξεκάθαρο ότι η προσπάθειά σου να τον φτάσεις ή και να τον ξεπεράσεις αποκτά ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί λόγω της δυστοκίας που παρουσιάζει (και) στον οικονομικό τομέα πρώτα να μαζέψει και μετά να βάλει, αν και αυτό που ονομάζουμε επένδυση λειτουργεί με εντελώς αντίθετους όρους.
Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι, λοιπόν, για να μάθουμε αν και κατά πόσο θα αλλάξουν όλα αυτά τα δεδομένα!
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας