Τα δεδομένα πριν από το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας έλεγαν ότι αυτό θα κριθεί στο γκολ, όπερ και εγένετο.
Η κεφαλιά του Μποάκι, μετά από κόρνερ του Ασκόφσκι και πρώτη κεφαλιά του Τσιλούλη στο 61΄, ήταν αυτή που έδωσε στους γηπεδούχους τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και τους βοήθησε να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας.
Εστω και στα σημεία, η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα ήταν καλύτερη εκείνης του Γιάσμικο Βέλιτς (έκανε ντεμπούτο στον πάγκο).
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας