Η κατρακύλα της Εθνικής μας ομάδας στη βαθμολογία της UEFA δεν έχει τελειωμό.
Και πώς να έχει άλλωστε όταν χάνει δύο φορές από τα Νησιά Φερόε...
Η 44η θέση που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή (πτώση 19 θέσεων) την τοποθετεί στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.
Όπως καταλαβαίνει κανείς, η πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης μόνο εύκολη δεν θα είναι.
Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η χειρότερη θέση μετά το 2004.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας