Πέδρο Μαρτίνς, ο εκλεκτός! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επισήμως τη συμφωνία του με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα τυπικά, αν και θεωρητικά πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 48χρονος προπονητής προβλέπεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, ενώ είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Κέρκυρα, την προσεχή Δευτέρα στο «Καραϊσκάκη», με σκοπό να πάρει μια γεύση από την ομάδα και να καταθέσει τη δική του άποψη σχετικά με αυτούς που θα παραμείνουν, αν και η διοίκηση έχει πάρει την απόφασή της και επιθυμεί να αποχωρήσουν οι περισσότεροι ή σχεδόν όλοι.
Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός θέλησε να «τρέξει» τις διαδικασίες για να κλείσει το κεφάλαιο του προπονητή, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει από νωρίς τον σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από τη στιγμή μάλιστα που έχει σκοπό να φτιάξει ομάδα από την αρχή.
Προφανώς και ο Μαρτίνς θα περάσει και από του Ρέντη για την «πρώτη γνωριμία», έστω και στο ανεπίσημο.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν από χθες στου Ρέντη μετά το ρεπό του Πάσχα και ξεκίνησαν προπονήσεις με σκοπό να κλείσουν τη χρονιά -επί του παρόντος οι «ερυθρόλευκοι» πορεύονται με τους Χρήστο Κόντη και Αριελ Ιμπαγάσα.
Στα τέσσερα ματς που απομένουν (μετά την Κέρκυρα ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός με Απόλλωνα, ΠΑΣ Γιάννινα και ενδιάμεσα θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό) οι «κόκκινοι» θα επιδιώξουν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μαθηματικά διεκδικούν τη δεύτερη θέση από τον ΠΑΟΚ, αλλά και απειλούνται για την τρίτη από τον Ατρόμητο, ενώ συνεχίζονται και τα μεταγραφικά σενάρια.
Και για παίκτες που πρόκειται να φύγουν, καθώς από το Βέλγιο προέκυψαν δημοσιεύματα για τον Μπιορν Ενγκελς, όμως η Αντερλεχτ διέψευσε τα σχετικά ρεπορτάζ που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον άλλοτε στόπερ της Μπριζ, αλλά και γι’ αυτούς που ενδέχεται να έρθουν στου Ρέντη.
την τελευταία κατηγορία αναφέρεται η υποψηφιότητα του Ολυμπιακού (όπως και αυτές της ΑΕΚ και της Μπεσίκτας) για την απόκτηση του Αρον Γκούναρσον.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας, που αγωνίζεται περισσότερο στο «6άρι» και λιγότερο στο «8άρι», μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κάρντιφ και στα 28 του χρόνια οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 900.000 ευρώ!
Πλην όμως, τώρα με τον Μαρτίνς είναι λογικό να έχουν τον πρώτο λόγο παίκτες από την πορτογαλική αγορά όπως ο Ερνάνι ή ο Τικίνιο.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας