Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει απόψε (21.15, NS2) από το OAKA, την προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0, να πετύχει τις τρεις σερί νίκες που χρειάζεται επί της Λαμποράλ του Γιάννη Μπουρούση και να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Βερολίνου.
«Πρώτα πρέπει να κάνουμε το 2-1» τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η δύναμη της έδρας, αλλά και η βελτίωση που περιμένει από την ομάδα του, σε σχέση με τα δύο άτυχα ματς της Βιτόρια, μπορούν να βάλουν τη σειρά σε νέα βάση. Με δυο νίκες της, μία σήμερα και μία την Πέμπτη, όλα θα κριθούν σε πέμπτο ματς που θα γίνει την άλλη Τρίτη στη Βιτόρια και θα έχει χαρακτήρα τελικού.
«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλές λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να το ελέγξουμε τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια. Δεν γίνεται να νικήσουμε από το πρώτο λεπτό», δήλωσε ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος δεν θέλει καν να σκεφτεί ότι το αποψινό μπορεί να είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της καριέρας του.
Η Λαμποράλ, που έχει «ματς μπολ» καθώς με νίκη προκρίνεται, ήρθε στην Αθήνα με τους τραυματίες Χάνκα και Κοσέρ. Αμφότεροι πιθανότατα θα προφυλαχθούν, ώστε, σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού, να χρησιμοποιηθούν στο ματς της Πέμπτης. Σήμερα παίζουν επίσης Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ (21.45, ΕΡΤ1, σκορ 1-1) και Ρεάλ Μ. - Φενέρμπαχτσε (21.45, NS1, σκορ 2-0 υπέρ της Φενέρ).
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας